برگشت به انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی شاخه دانشجویی::
اعضای شورا ::
رویدادها::
گزارش رویدادها::
اخبار::
گالری تصاویر::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
ربات ثبت نامی شاخه دانشجویی
..
کانال شاخه دانشجویی
..
پارک فناوری پردیس
..
:: برگزاری دومین هفته طرح ملی توانمندسازی زیست فناوران ۹۸.۴.۲۶ ::
 | تاریخ ارسال: 1398/4/29 | 
 دومین هفته از طرح ملی توانمندسازی زیست‌فناوران صدف به همت شاخه‌ی دانشجویی انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران در روز‌های 26 و 27 تیرماه برگزار گردید.
در روز نخست برنامه‌ی اصلی برگزاری کارگاه یادگیری اثربخش توسط جناب آقای آرامش به‌عنوان مسئول «رادیو کار نکن» و مدرس دوره‌های انگیزشی بود. نشست با بحث پیرامون طراحی زندگی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شخصی هر فرد آغاز گردید

 


پس از مشخص شدن اهمیت کارگاه، پارامترهای اصلی که در این روز مقررشده بود پیرامون آن‌ها تبادل‌نظر صورت گیرد، تبیین شد که شامل موارد زیر است :
  1. یادگیری مهارت
  2. عمل‌گرایی
  3. مدیریت توجه
  4. مدل ذهنی
  5. ستاره‌ی قطبی
  6. علایق شغلی
حال خالی از لطف نیست اگر مروری کوتاه بر بخش‌هایی که در این کارگاه گذشت داشته باشیم.
در فرآیند یادگیری برخلاف پروسه‌ی آموزش، فرد یادگیرنده نقش محوری دارد. فرد می‌بایست سعی کند مهارت‌هایی که در زندگی واقعی به آن‌ها احتیاج دارد را به‌صورت مکتوب یادداشت کرده و برای انجام آن‌‌ها برنامه‌ریزی نماید. سپس به دانشجویان تمرین‌هایی داده شد تا برحسب زندگی شخصی خود، مهارت‌هایی را که به آن نیاز دارند یادداشت و برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنند. درنهایت به شرکت‌کنندگان توضیح داده شد که یکی از بهترین راهکارها برای برنامه‌ریزی درزمینهٔ کسب مهارت، استفاده از «پومودورو» می‌باشد.  بخش مهم دیگری که باعث می‌شود فرد همراه با برنامه‌ریزی مناسب به هدف خود برسد، عملگرایی، داشتن اراده‌ی قوی و تلاش بسیار است.
با تأکید بر این موضوعات بخش صبحگاهی کارگاه به اتمام رسید و دانشجویان پس از صرف ناهار و اقامه فریضه‌ی نماز، بخش عصرگاهی کارگاه را آغاز کردند. بخش اعظم این قسمت به موضوع مدیرت توجه به‌عنوان یک عامل اصلی در جلوگیری از اهمال‌کاری و بهبود فرآیند یادگیری اختصاص داشت تا افراد بتوانند از طریق این مهارت یک نوع رژیم اطلاعاتی را اتخاذ کنند و عواملی را که در هدف اصلی زندگی آن‌ها نقش پررنگی ندارند بتوانند به حاشیه برانند؛ سپس مباحث مدل ذهنی و ستاره‌ی قطبی برای شرکت‌کنندگان تبیین شد تا آن‌ها بتوانند بر طبق زندگی خصوصی خود، هدف اصلی حیات خود را پیدا کنند و برای آن برنامه‌ریزی نمایند؛ در تمامی این بخش‌ها دانشجویان با پاسخ دادن به تمرین‌ها حضور فعالانه‌ای در کارگاه داشتند. در آخر تمرینی به دانشجویان داده شد تا بر روی آن کار کنند و حاصل را در جلسه بعدی کارگاه ارائه دهند.

 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 3570 بار   |   دفعات چاپ: 887 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
شاخه دانشجویی student branch
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4645