بر این اساس دکتر مسعود سلیمانی و دکتر محمدحسین صنعتی به عنوان چهره تاثیرگذار معرفی شدند.
دکتر مسعود سلیمانی
جایزه مرحوم کاظمی آشتیانی توسط انجمن بیوتکنولوژی ایران در قالب سومین کنگره بین المللی و یازدهمین کنگره ملی بیوتکنولوژی که عصر امروز سه شنبه در سالن همایش های رازی برگزار شد، به نماینده این محقق برتر ایرانی اهدا شده است.
در لوح تقدیر این محقق برتر ایرانی آمده است: به پاس خدمات و تلاش های ارزنده حضرتعالی برای توسعه و پیشرفت زیست فناوری در کشور و ایجاد زمینه رشد و فعالیت نیروهای جوان کشور و همچنین به واسطه کارنامه علمی درخشان به پیشنهاد اعضای انجمن بیوتکنولوژی به عنوان چهره تاثیر گذار در بیولوژی کشور شایسته دریافت جایزه زنده یاد کاظمی آشتیانی شده اید.
این دانشیار دانشگاه تربیت مدرس و جزو یک درصد دانشمندان برتر جهان، چند ماه پیش در قالب فرصت مطالعاتی عازم کشور آمریکا شد، که از سوی پلیس آمریکا دستگیر و زندانی شد.
این دانشمند ایرانی از سوی مؤسسه آمریکایی به نام «مایو کلینیک» که یکی از معتبرترین مراکز و دانشگاههای علوم پزشکی جهان است، برای انجام تحقیقات تخصصی به این کشور دعوت شد که برخلاف تمامی پروتکلهای دانشگاهی و تحقیقاتی، از سوی پلیس آمریکا دستگیر شده است.
سلیمانی با ویزای رسمی تحقیقاتی و با هماهنگی دانشگاه تربیت مدرس، وارد فرودگاه شیکاگوی آمریکا شد، اما آمریکا در اقدامی غیرقانونی و با زیرپاگذاشتن پروتکلهای دانشگاهی و تحقیقاتی، پیش از ورود دکتر سلیمانی به خاک آمریکا، وی را بازداشت و به زندان منتقل کرد.
دکتر محمدحسین صنعتی
تدوین و تصویب سند ملی زیست فناوری سال های ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۴ و بازنگری آن در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵، تلاش موثر در پایه گذاری شورای عالی زیست فناوری راه اندازی و مسئولیت مجله معتبر Iranian journal of biotechnology، مدیریت پژوهشگاه ملی ژنتیک و زیست فناوری در سالهای ۷۷ الی ۸۴، چاپ ۱۷ جلد کتاب در زمینه ژنتیک و بیوتکنولوژی و بیش از ۱۷۰ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی و ۵ ثبت اختراع داخلی و بین المللی، تدوین و تالیف دانشنامه بیوتکنولوژی و ژنتیک ایران، تلاش ارزنده در حوزه تولید هورمون رشد انسانی، فعالیت های تحقیقاتی ارزنده در حوزه تولید هورمون رشد انسانی، MS و ژنتیک پزشکی، کمک به عضویت ایران در ICJIB و برقراری ارتباط موثر و گسترده با COMSTEC, WAS و …، مشارکت در تاسیس و فعالیت انجمن ام اس ایران از سالهای ۱۳۷۷ تاکنون از جمله فعالیت های شاخص دکتر صنعتی است.